Welkom bij Jumbo Golf

Wilson

Wilson Staff

Wilson is als een van de oudste golfmerken ter wereld continu bezig om innovatief en vernieuwend te zijn op de golfmarkt. In vele sporten is Wilson gespecialiseerd in het aanbieden van het juiste materiaal om de sport beter te maken. Kwaliteits producten van Wilson hebben menig sport veranderd. Voor de golfmarkt brengt Wilson al vele jaren solide producten uit die zowel sterk in prijs als in kwaliteit zijn. Bij Jumbo Golf hebben we een breed assortiment van Wilson golfartikelen met verschillende golfclubs, golftassen, golfballen en golfaccessoires zoals golfparaplu's. Wilson als merk geeft u golfproducten met kwaliteit maar tevens een aantrekkelijke prijs. 


Zo zijn de Wilson D-100, D-200 en Wilson Pro Staff HDX ontzettend geliefd bij veel golfers. Maar ook de Wilson D-200 en C-200 ijzers zijn erg populair.
Wilson heeft golfsets voor heren en voor dames welke uiteraard allemaal verkrijgbaar zijn bij Jumbo Golf. Wilson staat bekend om zijn vergevingsgezindheid. Zoekt u dus een golfclub of golfset waar u relatief eenvoudig mee uit de voeten kunt dan Wilson absoluut één van de beste en prettigste merken. En ook nog eens scherp in prijs.
Uniek bij Jumbo Golf is dat wij periodiek ook Wilson combo sets aanbieden.

Wilson heeft daarnaast al vele jaren lange samenwerkingen met (voormalig) topgolfers van naam in de golfsport zoals: Arnold Palmer, Nick Faldo en Padraig Harrington.

Meer informatie: www.wilsongolf.nl

1 - 24 van 54

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 - 24 van 54

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3