Welkom bij Jumbo Golf

Under Armour

Het wereldwijde sportmerk Under Armour is de laatste jaren ook de golfwereld binnengestormd. 
Diverse topspelers van zowel de Europese als de PGA tour worden gesponsord door Under Armour. Denk onder andere aan Mathew Fitzpatrick, Hunter Mahan en natuurlijk (voormalig) nummer 1 van de wereld; Jordan Spieth.

Under Armour startte met het simpele plan om het beste T-Shirt te maken. Een shirt dat compressie en vochtopname geeft. Een shirt dat de temperatuur reguleert en de prestaties verbetert. Dat wat Under Armour onderscheidt van veel andere golfmerken is dat het golfkleding produceert die van uitstekende kwalieit is en daarnaast ook nog eens erg betaalbaar is. Naast golfpolo's en golfbroeken voor heren produceert Under Armour ook thermokleding die u onder uw golfkleding kunt dragen tijdens de koudere dagen. Hierdoor vat u geen kou en beweegt u soepeler en prettiger.

Jumbo Golf beschikt over een groot assortiment aan golfkleding van Under Armour. Daarnaast heeft Jumbo Golf sinds enige tijd ook de golfschoenen van Under Armour in haar assortiment. Under Armour golfkleding kopen? Dat doe je dus in één van de 8 winkels of via de webshop van Jumbo Golf
En wist u? U profiteert dan altijd van multivoordeel. Koopt u namelijk twee bovenstukken, dan ontvangt u de tweede altijd voor de helft van de prijs. 

Meer informatie: www.underarmour.com 

1 - 24 van 36

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 - 24 van 36

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2