Welkom bij Jumbo Golf

Taylormade

Taylormade

   

Taylormade introduceerde het moderne ‘metalwood’ in 1979, een club waarmee de slag zo eenvoudig wordt dat amateurs het direct omarmen en professionals het niet kunnen negeren. Tegenwoordig is TaylorMade de marktleider op het gebied van innovatie en verkoop van fairway-woods.Taylormade heeft zicht ten doel gesteld de meest technisch en geavanceerde woods te fabriceren met minder spin en meer afstand als uitgangspunt. In combinatie met een passie voor de golfsport en authentieke clubs is Taylormade een van de grootste golfmerken in de golfwereld. Het merk levert daarnaast ook drivers, hybriden, ijzers, putters en ballen voor ieder type golfer, van tour-kaliber tot recreatieve amateur! Zowel voor heren als voor dames zijn er golfsets van Taylormade te vinden bij Jumbo Golf. Bekende series zijn de Kalea (voor dames), de Rocketbalz en de M-serie. Inmiddels zijn ook de Spider (X) putters niet meer weg te denken van de professionele tour. Het assortiment van Taylormade is naast alle bekende golfclubs uitgebreid met golftassen en hoge kwaliteit golfballen. 

Bekende tourspelers als Dustin Johnson, John Rahm, Rory McIlroy en John Rahm spelen met zowel de houten clubs als de ijzers van Taylormade. Datzelfde geldt voor de TP5 en TP5 X golfballen.

Jumbo Golf biedt een ruim assortiment aan Taylormade clubs en tassen tegen de scherpste prijs. U vindt alles hier in onze webshop of in de 8 grote golfwinkels van Jumbo Golf.

Meer informatie: www.taylormadegolf.com 

1 - 24 van 41

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 - 24 van 41

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2