Welkom bij Jumbo Golf

PING G LE2 Demodagen

Wat is de PING G LE 2 serie?

De PING G LE 2 serie is de nieuwe versie van de populaire G LE dames serie van PING. Wat direct opvalt aan de G LE 2 serie is de frisse kleurstelling van de clubs. Daarnaast is de nieuwe versie doorontwikkeld ten opzichte van de eerder uitgebrachte G LE serie. Zis bijvoorbeeld in de nieuwe serie de dikte van het clubblad van de houtjes verder geoptimaliseerd. Daarnaast zijn diverse gedetailleerde ontwikkelingen doorgevoerd om de clubhoofden (zowel de houtjes als de ijzers) aerodynamischer te maken. De PING G LE 2 clubs laten zich eenvoudig swingen, zelfs als u een lagere swingsnelheid hebt. De stijlvolle, nieuwe, paarse kleurstelling maakt de club helemaal af.

Wat houdt de PING demodag in?

Tijdens de PING G LE 2 demodagen kunt u deze nieuwe serie clubs geheel gratis en vrijblijvend uitproberen in onze superstores. Op basis van Trackman technologie kunnen we heel nauwkeurige analyses maken en u optimaal adviseren. Een gespecialiseerde clubfitter van PING begeleidt dit proces.

Iedereen is van harte welkom

U bent van harte welkom om gratis deel te nemen aan een PING G LE 2 demodag in één van onze superstores. Vooraf aanmelden of inschrijven is niet nodig.

Wanneer en waar?

De demodagen worden gehouden op donderdagen en vrijdagen en wel op de volgende data:

Bekijk hier ons huidige assortiment van PING.