Helaas door drukte bij PostNL duurt het momenteel gemiddeld 7 dagen voor een direct leverbaar’ pakket wordt bezorgd.

 

Welkom bij Jumbo Golf

Over Jumbo Golf

Geachte Golfliefhebber,

Toen ik met mijn 3 kinderen, Colette, Frits en Monique in 1996 begon met de opzet van onze eerste Jumbo supermarkt, hadden wij maar één doel voor ogen: een winkel creëren die uitsluitend tevreden klanten zou opleveren. Dat we daarin geslaagd zijn, blijkt wel uit het feit dat we de snelste groeier in de Nederlandse markt zijn. En daarom hebben wij besloten dat we deze succesformule nu ook naar de golfsport gaan door vertalen.

Klant belangrijker dan de aandeelhouder
Door het belang van de 'aandeelhouder' ondergeschikt te maken aan het grotere belang van de klant, hebben wij de Jumbo Supermarkten laten uitgroeien tot een formule die verreweg de meest succesvolle en snelst groeiende is in haar markt. En die ontwikkeling zetten wij nu voort in de golf-retail.

Uitgangspunten verrassend eenvoudig
De uitgangspunten zijn eenvoudig en duidelijk. We combineren de lage prijzen van ons gigantische aanbod met een winkelomgeving waar klanten zich thuis voelen. Daar bovenop zorgen we dat klanten deskundig en plezierig worden geholpen. Bij Jumbo krijgt men het beste van twee werelden en zo creëren we een totaal nieuw marktsegment, de service-discounter.

Jumbo Golf
Wij denken dat deze uitgangspunten ook opgaan voor andere branches. Bijvoorbeeld voor golf. Wij hebben daarom in 2004 de London Golf Centres, die wij in 2003 kochten, omgebouwd tot Jumbo Golf. Later hebben we daar Hockey aan toegevoegd. We mogen stellen dat we van de Jumbo Golf & Hockey winkels net zo'n succesvolle formule hebben gemaakt als de supermarkten. Ook nu is en blijft het einddoel eenvoudig: 100% tevreden klanten maken èn houden. Dat doen we met verve en met passie voor ons vak.

Vaste lage prijzen, mega-assortiment en 100% service.

Ons assortiment is megagroot en de service 100% in orde. Waar u ook vandaan komt in Nederland, Jumbo Golf wordt de reis meer dan waard!

Kom Kennismaken
Onze eerste vestiging opende op 30 juni 2004 de deuren. Vanaf het eerste moment is het verschrikkelijk druk geweest. De reacties waren zeer enthousiast. Kom ook kennismaken met Jumbo Golf. Ontdek dat kwaliteit en deskundige service niets extra hoeven te kosten. Graag tot binnenkort!

C.J.M. van Eerd
Eigenaar Jumbo Golf & Hockey