Welkom bij Jumbo Golf

KLM Open 2019

KLM Open 2019

Dit jaar vindt de 100e editie plaats van het KLM Open en wij zijn trots om de nieuwe exclusieve retailpartner te zijn voor dit prachtige golftoernooi. Het KLM Open vindt dit jaar plaast op The International in Amsterdam, van 12 tot en met 15 september.

Speciaal voor het KLM Open komen we dit jaar met een groot en gevarieerd assortiment naar The International zodat je als bezoeker direct kunt profiteren van de beste (en exclusieve) superdeals. Van een aantal van deze deals kun je ook hier in onze webshop en in onze superstores profiteren. Dus ook wanneer je niet naar het KLM Open bent, kun je toch profiteren van een aantal toffe superdeals, die je op deze pagina aantreft.

Maak kans op twee VIP Tickets 

Wil jij het KLM Open op een ultieme manier meemaken? Dat kan! We geven namelijk één keer twee VIP tickets voor het KLM Open weg, voor een dag naar je keuze. Wat je hiervoor moet doen? Schrijf je voor maandag 9 september in via onderstaand veld en je dingt automatisch mee*.

* Voorwaarden:

  • * Er wordt willekeurig één winnaar getrokken die twee VIP tickets ontvangt
  • * De winnaar wordt op 9 september persoonlijk geïnformeerd via zijn/haar e-mailadres (houd je e-mail dus goed in de gaten);
  • * Door mee te dingen naar de VIP tickets geef je automatisch goedkeuring om de Jumbo Golf e-mailnieuwsbrief met de beste superdeals te
       ontvangen.

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina