Welkom bij Jumbo Golf

Jucad

       

De hoge eisen van Fabrikant Jucad, met betrekking tot kwaliteit en werking, is uw garantie voor een hoogwaardig product, handgemaakt in Duitsland. Het familiebedrijf Jutec Biegesysteme GmbH maakt al sinds 30 jaar buisbuigsystemen van het hoogste niveau. Deze ervaring ziet u terug in de bouw van de JuCad golftrolleys. JuCad is Europees marktleider in het leveren van exclusieve golftrolleys die zeer geschikt zijn voor heuvelachtig terrein. 

Maar Jucad heeft naast trolleys ook golftassen, golfparaplu's en handige accessoires voor de golftrolleys beschikbaar. Ook deze producten zijn verkrijgbaar bij Jumbo Golf.

Daarnaast biedt JuCad de bijzondere mogelijkheid uw elektrische Jucad golf trolley geheel naar eigen wens samen te stellen. Een uniek concept op dit niveau. Start HIER de JuCad Configurator en stel uw persoonlijke elektrische JuCad trolley samen.

Jumbo Golf is één van de weinige Jucad golftrolley dealers in Nederland en biedt verschillende modellen trolleys aan in diverse prijsklassen.
Kom gerust naar één van de 8 grote golfwinkels van Jumbo Golf om de Jucad trolleys te bezichtigen en te proberen of koop uw Jucad producten eenvoudig hier in de Jumbo Golf webshop.

Meer informatie: www.jucad.de/nl

23 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

23 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina