Helaas door drukte bij PostNL duurt het momenteel gemiddeld 7 dagen voor een direct leverbaar’ pakket wordt bezorgd.

 

Welkom bij Jumbo Golf

Putters

Putters - Heren

De putter is misschien wel de belangrijkste club in uw tas. De aanschaf van een geschikte putter die bij u past is daarom erg belangrijk en niet te onderschatten. Jumbo Golf heeft een enorm assortiment aan golfputters, zowel voor heren als voor dames. Putters heb je in verschillende lengtes en met verschillende putterhoofden. Daarnaast maken we een onderscheid tussen de 'hang' van de putter. Zo heb je face balanced putters, putters met een 'slight toe hang', een 'moderate toe hang' en een 'advanced toe hang'. Voor ieder wat wils.
Bij Jumbo Golf vindt u putters van merken als Titleist, (Scotty Cameron), Odyssey, Ping, Taylormade, BenRoss, Wilson, Cleveland en Elrey
Jumbo Golf hanteert de Europese prijscheck waardoor het prijsniveau van putters bij Jumbo Golf tot één van de laagste van Europa behoort. Altijd vindt u bij Jumbo Golf scherpe aanbiedingen voor golfclubs. U wilt een putter graag eerst uitproberen? Dat kan! Maak online een gratis fittingafspraak op een door u gewenst moment bij één van onze 8 grote golfwinkels.

1 - 24 van 73

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 - 24 van 73

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4