Welkom bij Jumbo Golf

Garmin

Garmin

      

Garmin is één van de beste producenten van GPS golfhorloges. 

Garmin levert een scala aan Waterproof GPS Golf horloges met vooraf geladen golfbanen. De golfhorloges bieden de mogelijkheid om flexibel afstanden te meten naar de hole, afstand van begin en de lengte vanaf het midden naar de green. Zo kunt u uw slagen nauwkeurig meten en zijn de horloges voorzien van een digitale scorecard. De golfhorloges van Garmin zijn een must voor iedere golfer!

Hoe werkt het?
GPS-golfhorloges van Garmin zijn praktische GPS meters boordevol krachtige functies. Overal op de baan ziet u in een oogopslag de afstand tot de green, bunkers, doglegs en lay-ups. Enkele modellen zijn zelfs in staat de afstandsmeting te corrigeren voor slagen heuvel op of heuvel af. Op uw golfhorloge van Garmin hebt u golfbaankaarten en geavanceerde functies steeds binnen handbereik. 

Of u nu op zoek bent naar de Garmin S3, S4, S5, S6 of X40, Jumbo Golf beschikt over het grootste en scherpst geprijsde assortiment aan GPS golfhorloges van Garmin (en andere merken). Daarnaast koopt u bij Jumbo Golf ook praktische accesoires voor de Garmin GPS horloges.

U bestelt uw Garmin GPS horloge via de Jumbo Golf webshop of koopt deze in één van de golfwinkels van Jumbo Golf.

www.garmin.com 

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina