Helaas door drukte bij PostNL duurt het momenteel gemiddeld 7 dagen voor een direct leverbaar’ pakket wordt bezorgd.

 

Welkom bij Jumbo Golf

Footjoy


Footjoy als merk is geheel gericht op ultiem comfort en de laatste technologische verbeteringen. Met 150 jaar ervaring in de golf industrie is Footjoy toegewijd in het produceren van superieure golfschoenen, golfhandschoenen, golfkleding en accessoires die specifiek gericht zijn op het verbeteren van uw prestaties op de golfbaan.
Footjoy is één van dé topmerken in de golfsport. Footjoy golfschoenen en golfkleding wordt  gedragen ontzettend veel golfspelers op de Europese tour en PGA Tour. 

Footjoy biedt een grote selectie in stijlen en produceren altijd een optie voor elke golfer. Technologie van Footjoy vindt u terug in de Footjoy DNA golfschoen, deze golfschoen laat zien dat Footjoy superieure golfschoenen levert.
Footjoy is gericht op een moderne look en prestatie welke u terugziet in de AWD, Contour, Superlite, M-Project, Hydrolite en DryJoy Casuals. Een mix van golfschoenen met spikes en zonder spikes ontworpen voor een nieuw gevoel in tractie, comfort, beweegbaarheid en stabiliteit.

Ben je creatief en wil je geheel je eigen Footjoy golfschoen ontwerpen? Dat kan met de Footjoy MyJoys. Klik eenvoudig hier en start direct met het designen van je eigen golfschoen. Ook kun je jouw MyJoy wensen aan Jumbo Golf doorgeven zodat wij deze voor je bestellen.

Jumbo Golf beschikt over een enorm assortiment aan golfhandschoenen en golfschoenen van Footjoy en is door Footjoy tevens benoemd tot erkend schoenfitter.
U koopt uw Footjoy golfschoenen in de 8 golfwinkels of in de webshop van Jumbo Golf. Ook krijgt u bij de aankoop van Footjoy golfschoenen (die niet in de SALE zijn) altijd een gratis Jumbo Golf giftcard! 

Footjoy golfschoenen
Footjoy golfhandschoenen
Footjoy sokken 

Meer informatie: www.footjoy.com

1 - 24 van 42

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 - 24 van 42

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2