Helaas door drukte bij PostNL duurt het momenteel gemiddeld 7 dagen voor een direct leverbaar’ pakket wordt bezorgd.

 

Welkom bij Jumbo Golf

Waarom clubfitting?


Omdat geen enkele golfer hetzelfde is, kijken onze gecertificeerde clubfitters samen met u naar de clubs welke het beste passen bij uw golfprofiel.

Maak nu een gratis afspraak
Trackman analyse

Trackman analyse

Trackman is het beste op het gebied van balvlucht analyse. Deze technologie die gebruikt wordt door tourspelers en coaches is nu beschikbaar voor iedereen bij Jumbo Golf.

60 dagen tevredenheidsgarantie

Gratis

Clubfitting bij Jumbo Golf is gratis en omdat wij overtuigd zijn van het juiste advies geven wij bij elke clubfitting 60 dagen tevredenheidsgarantie. Vergroot ook uw golfplezier en maak een gratis afspraak.

Maak nu een gratis afspraak Maak nu een gratis afspraak

Onze Clubmerken

ONZE KLANTEN OVER JUMBO GOLF CLUBFITTING:

Bekijk hier een review over een clubfitting bij Jumbo Golf:

 • "Dit was mijn eerste clubfittingsessie ooit en die is zeer goed bevallen. Mede door de consultant en de geboden faciliteiten ben ik, denk ik, tot een goede aankoop gekomen en verwacht ik veel speelplezier." 

  Dhr. Fouw

 • "Na driver ook nieuwe set laten fitten. Zeer tevreden ovee deskundige hulp."

  Mevr. J. Vos

 • “Er werd ruim te tijd voor mij genomen en goed naar mijn vragen / wensen geluisterd. Ik heb derhalve ook meteen gekocht.”

  Dhr. Bouten

 • "Prima adviezen; was erg tevreden over deze uitleg en hulpmiddelen."

  Dhr. A. Koning

 • "Meer dan uitstekend geholpen met mijn vragen. Complimenten!!" 

  Dhr. P. Ummels

 • "Goed geholpen ook al speel ik met hetzelfde merk dus .. Ook bij een keuze en de metingen kritisch en challenge
  Perfect daar voor kom ik naar Jumbo golfwereld Bunnik"

  Dhr. Jong

 • “Uitermate goed bevallen deze fitting sessie. Duidelijk de tijd genomen en veel dingen uitgelegd. Ik kan dit meer mensen (uit mijn omgeving) aanraden. Nu wachten op de nieuwe set en ben benieuwd wat dit alles voor positiefs gaat opleveren!”

  Dhr. Hoogenboom

 • “Ik heb ruim een uur de tijd gehad om verschillende clubs te proberen, en daarna een set uitgezocht die binnen mijn budget viel Goede adviezen gekregen, daarna nog wat putters geprobeerd."

  Dhr. Zwart

 • “Het heeft ons meer in zicht gegeven in het materiaal wat wij hebben en waar de verbeteringen aangebracht moeten worden.”

  Mevr. Peeters

 • “Alles was top!! Consultant was zeer vriendelijk en vaardig. Ben zeer tevreden met mijn nieuwe aanwinst : goede clubs voor een prima prijs!!”

  Mevr. Liss