Welkom bij Jumbo Golf

Clicgear

      

Clicgear is een in Hong Kong gevestigd bedrijf dat hoogwaardige en innovatieve sport-producten (golftrolleys, golftassen en trolley accessoires) ontwerpt, porduceert en distribueert voor actieve mensen. De golftrolleys (of 'golfkarren' zoals sommige mensen ze ook noemen) van Clicgear zijn ongekend populair in de hele golfwereld. Zo is de Clicgear 3.5 één van de meest verkochte golftrolleys wereldwijd. Deze golftrolleys hebben ook de prettige eigenschap dat ze in te klappen zijn tot een zeer compact pakketje dat daardoor zeer eenvoudig in iedere auto past.

Clicgear heeft na de populaire Clicgear 3.5 (3-wheel trolley) ook een model ontwikkeld met 4 wielen voor een nog stabielere ligging. Dit is de Clicgear 8.0 golftrolley. Hiermee heeft Clicgear ook enkele prijzen in de wacht gesleept. De golftrolleys van Clicgear zijn te voorzien van diverse accessoires. 

Naast trolleys en accessoires heeft Clicgear ook een mooi assortiment aan golftassen, ideaal om samen te gebruiken met uw Clicgear golftrolley.
U koopt uw Clicgear golf producten in de 8 golfwinkels of in de webshop van Jumbo Golf.
En let op! Bij Jumbo Golf ontvangt u nu 2 van Clicgear trolley accessoires gratis bij aankoop van een Clicgear golftrolley. 

Meer informatie: www.clicgear.com

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina