Welkom bij Jumbo Golf

Bionic

Bionic Golfhandschoenen Bionic Stablegrip golfhandschoenen zorgen voor een betere grip en controle. Voorzien van anatomische relief pads welke een lichtere en meer ontspannen grip bevorderen en stijging van de swing snelheid behelpen. De Bionic golfhandschoenen geven een lichtere en meer ontspannen grip die meer controle geeft over de club bij impact voor meer controle. Ergonomisch en natuurlijk gevoel in de handen.
De Bionic golfhandschoen beschikt over motion zones bij de knokkels en web zones tussen de vingers die de natuurlijke beweging helpt en de handschoen laat ademen. Second Skin comfort. Door de combinatie van pre gedraaid vinger design en top kwaliteit

TWEEDE HUID COMFORT: De combinatie van de pre-gedraaide vinger design en top-kwaliteit Cabretta leer helpt het handschoen gevoel en past als een tweede huid. Lange levensduur: Bionic handschoenen gaan tot 2-3 keer langer mee dan traditionele lederen golfhandschoenen!

Multivoordeel; Meer kopen is extra voordeel bij Jumbo Golf!
Bij aankoop van twee Bionic golfhandschoenen, de tweede handschoen voor de helft! Dit aanbod geldt zowel in de webshop als in de golfwinkels van Jumbo Golf.

Meer informatie: www.bionicgloves.com

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina