Welkom bij Jumbo Golf

Titleist Ballfitting

Titleist ballfitting bij Jumbo Golf

Waarom is een ballfitting interessant?

Er zit behoorlijk wat verschil tussen golfballen. Er is veel meer verschil dan u aan de buitenkant ziet. Er zijn namelijk ballen die bestaan uit slechts één laag ('one piece'), maar ook ballen die bestaan uit, twee, drie of zelfs vier lagen. Deze lagen zijn veelal gemaakt van verschillende materialen. Golfballen die uit één laag bestaan komt u eigenlijk alleen nog tegen op de drivingrange. Veel ballen die uit meer dan twee lagen bestaan hebben vaak ook een zachtere kern dan tweelaags ballen. Die zachtere kern zorgt er voor dat u de bal meer 'voelt' wanneer u deze raakt. Deze ballen hebben vaak ook een lage compressie. Dat alles bij elkaar zorgt dus voor meer gevoel en de mogelijkheid om meer controle over uw bal te krijgen. Met name bij het korte spel (pitchen, chippen en putten) komt dit goed tot uiting en ervaart u hier voordeel van. Titleist heeft een diverse lijn van topkwaliteit golfballen, van een tweelaags golfbal (bijvoorbeeld de DT Trusoft) tot een vierlaags golfbal (bijvoorbeeld de Pro V1X). 

Hoe ziet de ballfitting eruit?

Tijdens de ballfitting meten we in onze fitting ruimtes met Trackman hoe de bal reageert en presteert bij uw golfswing. Daarnaast zullen we u ook een aantal vragen stellen over uw golfspel en materiaal om u een zo goed en nauwkeurig mogelijk bal-advies te kunnen geven.

Iedereen is van harte welkom

U bent van harte welkom om gratis deel te nemen aan een ballfitting in één van onze superstores. Vooraf aanmelden of inschrijven is niet nodig.

Wanneer en waar?

De ballfittingen worden gehouden op vrijdagen, zaterdagen en zondagen.

De exacte data en locaties zijn als volgt:

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment golfballen.