Elke dag multivoordeel   Gratis bezorging vanaf € 25   Niet goed, geld terug   Gratis Clubfitting

Welkom bij Jumbo Golf

Verbeter uw golfspel in 3 stappen - Jumbo Golf Clubfitting • UW GOLFPROFIEL

  Nieuwe clubs nodig? Voor de ene golfer is comfort en gemak belangrijk, voor de ander precisie en controle. Onze gediplomeerde fitting-consultants helpen u graag ontdekken welke clubs het beste bij u passen.

 • PERSOONLIJK CLUB ADVIES

  In onze virtuele driving range “fitten” wij uw nieuwe clubs op uw golfspel en vinden voor u de juiste lengte, shaft, lie en grip. U krijgt persoonlijk advies aan de hand van uw spelniveau, ambitie en fysieke mogelijkheden.

 • ALTIJD GOED!

  Bij elke aangemeten golfclub of set krijgt u onze unieke Tevredenheidsgarantie: wij garanderen dat u de juiste keus heeft gemaakt en altijd de juiste clubs in uw tas heeft.

  Maak nu een afspraak!


KIES EEN VESTIGING EN MAAK EEN AFSPRAAK VOOR UW FITTING

Onze filialen in Amsterdam, Arnhem, Bunnik, Twente, Nijverdal, Rotterdam, Breda, Kerkrade en Veghel

Iedere golfer is uniek, het is daarom van belang dat u speelt met de clubs die het beste passen bij uw golfspel. Of u nu advies wilt voor een nieuwe driver, hybride, ijzers, wedges of een gap-fitting wilt, onze gediplomeerde consultants laten u, met behulp van geavanceerde clubfitting software, in 3 stappen ervaren hoe u meer uit uw golfspel kunt halen.

Maak nu een fittingafspraak bij een filiaal bij u in de buurt. Uw Clubfitting begint hier!

Onze Golfmerken

Abacus
Adidas
Ben Ross
Bogner
Brax
Bushnell
Callaway
Cleveland
Clicgear
Cobra
Ecco
Elrey
Footjoy
Galvin Green
Greg Norman
Garmin
Golfino
Jucad
Mizuno
Motocaddy
Nike
Nikon
Odyssey Golf
Pinnacle
Ping
TaylorMade
Titleist
Under Armour
Wilson


ONZE KLANTEN OVER JUMBO GOLFWERELD CLUBFITTING:

Bekijk hier een review over een clubfitting bij Jumbo Golfwereld: http://bit.ly/1rO9Y7f.

 • “Kan alleen maar een heel groot compliment aan onze fitter gegeven t.a.v. zijn vakbekwaamheid, zijn vriendelijkheid en de toegewijde manier waarop hij ons heeft geholpen. Pure klasse.”

  Dhr. Doorne

 • “Er is uitgebreid de tijd voor mij genomen en ik ben erg goed geadviseerd.”

  Dhr. Möller

 • “Er werd ruim te tijd voor mij genomen en goed naar mijn vragen / wensen geluisterd. Ik heb derhalve ook meteen gekocht.”

  Dhr. Bouten

 • “Wij hebben een klantgerichte, vriendelijke, respectvolle banadering ervaren. Zijn zeer tevreden over het objectieve advies.”

  Dhr. Peuten

 • “Ik ben erg tevreden, omdat ik weet dat ik een goede keus heb gemaakt. Daardoor sta ik zekerder op de baan.”

  Dhr. van Vlijmen

 • “Naar aanleiding van de fitting heb ik makkelijker een keuze kunnen maken. Heb dan ook een complete set gekocht met schoenen, putter. driver etc.”

  Dhr Frantzen

 • “Uitermate goed bevallen deze fitting sessie. Duidelijk de tijd genomen en veel dingen uitgelegd. Ik kan dit meer mensen (uit mijn omgeving) aanraden. Nu wachten op de nieuwe set en ben benieuwd wat dit alles voor positiefs gaat opleveren!”

  Dhr. Hoogenboom

 • “Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik geholpen ben en de mogelijkheid om meerdere keren terug te komen. Deskundig en vriendelijk personeel.”

  Mevr. Heus – De Vries

 • “Het heeft ons meer in zicht gegeven in het materiaal wat wij hebben en waar de verbeteringen aangebracht moeten worden.”

  Mevr. Peeters

 • “Alles was top!! Consultant was zeer vriendelijk en vaardig. Ben zeer tevreden met mijn nieuwe aanwinst : goede clubs voor een prima prijs!!”

  Mevr. Liss

UW MENING/VRAAG